TRÉNINK PELHŘIMOV

19.10.2008 20:00

19.10.2008 OD 20:00 absolvoval náš tým trénink na zimním stadionu v Pelhřimově.
Úspěchem byla již hojná účast našich hráčů. Zvláště poté co někteří hráči absolvovali, z vlastní vůle, v sobotu náročnou individuální přípravu, která na některých zanechala vážné následky. Nechyběly takové úrazy jako natažená záda při cvičném přenášení multikáry. Namožené břišní svaly a následná nevolnost po celovečerním vzpírání skleněných závaží.
 
Trénink jsme začali nácvikem střelby, v této činnosti střídavě vynikali střelci i gólmani, střelci převážně ve chvíli, kdy se gólmani rozcvičovali mimo branku. Následně se zkoušeli situace tři na dva a posléze i dva na jednoho, plné přesných kombinací útočných hrotů a dechberoucí chladnokrevnosti našich obránců.

Závěrem tréninku se sehrál modelový zápas Zbilidy „A“ x Zbilidy „A“. Zápas měl obstojné tempo a splnil svůj účel při nácviku herních situací, zejména se zkoušely samostatné nájezdy, objíždění statického obránce a špatné střídání. Po zdravotní indispozici jednoho hráče, byl nucen naskočit do utkání i coach našeho týmu (tedy já). Přežil a připsal si i několik obdivuhodných náhodných zákroků doprovázených obdivným mručením zbytku týmu a dokonce i asistenci na jednom gólu, po zázračné rozehrávce přes dva hráče na obsazené křídlo. Modelové utkání skončilo remízou 6:6 a všichni hráči se na pokraji svých sil odebrali do šatny.

Trénink splnil svůj účel a hráči i realizační tým se již těší na další…