SAHC Pešáci - HC Zbilidy - 1:6

12.02.2011 15:15

Góly HC Zbilidy: Vácha Jan (Halák Jiří), Andres Vojtěch (Andres Petr), Koudelka Lukáš 2 (na oba Andres Petr), Kašík Tomáš (Pech Lukáš), Dolejší Filip (Hejduk Roman)

 

Sestava HC Zbilidy: Tesař Jan - Mopils Luboš, Pech Lukáš - Tůma Tomáš, Halák Jiří - Mopils Martin, Navrkal Tomáš - Vácha Jan, Kašík Tomáš, Dvořák Tomáš - Hejduk Roman, Kubík Zdeněk, Dolejší Filip - Andres Vojtěch, Andres Petr, Koudelka Lukáš

 

Diváci: 10

 

Highlight: Nejvýraznějším a zároveň nejúsměvnějším momentem celého utkání byl již nedůležitý pátý gól Tomáše Kašíka. Už samotný fakt, že se tomuto hráči podařilo skórovat, stojí za zmínku, ovšem způsob, kterým se tak stalo stojí za zápis coby zlatý hřeb odpoledne. Hráč, který se sám ironicky nazývá "Jihlavskou raketou", si při svém kousku hodném cirkusu Berouska sáhl na dno svých "sil" a štěstí, které při něm stálo, neposbírá aktivní hráč za svou celou sportovní kariéru. Ale k samotnému okamžiku. Jmenovaný hráč se díky setrvačnosti a již totálně odevzdanému soupeři ocitl sám a nikým nerušen mezi kruhy před soupeřovým brankářem, který samozřejmě tomuto hráči nevěnoval pražádnou pozornost. Když tu náhle se před ním zčista jasna zjevil puk, který mu precizně nahrálo jeho pravé křídlo. Chaos, panika, ztráta stability. Těžko říct, co se nebohému hráči honilo hlavou, když z posledních sil při již nekontrolovaném pádu a ve snaze udržet se na nohou práskl hokejkou o led. Při tomto záchranném manévru se hráči, resp. jeho hokejce podařilo šťastně trefit puk, který pomalu směřoval k soupeřově brance. Bohudík brankář oslepený slzami smíchu nebyl schopen nikterak na lehce vyslaný puk zareagovat a ten se došoural těsně za brankovou čáru.