HC ZBILIDY - HC ÚSTÍ - 7:12

26.02.2009 20:45

Zápas jsme proti favoritovi začali velice dobře, ale jen 4 minuty jsme dokázali držet stav 0:0, pak rozjeli hráči Ústí brankové představení. Ale i přes sílu Ústí jsme dokázali postupně korigovat výsledek. První gól vsítil Filip Dolejší, kterého našel mezi kruhy Petr Andres. Druhý gól byl jako přes kopírák, akorát s tím rozdílem, že střelcem byl Petr Andres a nahrávajícím Filip Dolejší. Po dvou brankách na nás na chvíli přišel útlum, proti byl Vojta Andres a vsítil třetí gól našeho týmu. Pak rozjel svůj hon za hattrickem Petr Kašík. Nejprve využil nepovedené střely Lukáše Koudelky, tomu se střela tak nepovedla, že puk doklouzal až na hůl Kašíka a ten s přehledem zakončil k pravé tyči brankáře. Druhý gól a zároveň pátý našeho týmu vstřelil opět Kašík, když dorazil střelu Koudelky. Musím opět dodat, že se jednalo o nekompromisní zakončení. Pak opět udeřila naše druhá formace, jmenovitě opět duo Andres Petr a Filip Dolejší, Dolejší našel ve střelecké pozici Andrese a ten se střelou k tyči nemýlil. Sedmý a zároveň poslední gól našeho mužstva v zápase vsítil Barák, kterého našel přes půl kluziště Andres Petr a Barák se v sólovém nájezdu nemýlil a svoji střelu poslal podél brankáře po zemi k tyči.

 

Góly HC Zbilidy:

Dolejší (Andres P.), Andres P. (Dolejší), Andres V., Kašík (Koudelka), Kašík (Koudelka), Andres P. (Dolejší), Barák (Andres P.)
 

Sestava HC Zbilidy:

Tesař – Tůma, Neumann - Hrůza, Mopils M. - Mopils L. ,Barák – Koudelka, Kašík, Navrkal – Dolejší, Andres V, Andres P.

 

Hodnocení zápasu z pohledu Lukáše Koudelky:

Hodně se na nás podepsala absence klíčových hráčů (Pech, Dvořák, Halák, Čurilla)! Museli se proházet lajny a to moc neklapalo, kolikrát se přečíslení řešilo moc zbrkle. Když už jsme se do šance dostali tak jsme většinou ztroskotali na brankáři.Ale i přesto bych zápas zase tak špatně neviděl. Sice jsme dostali moc gólů, což by se stávat nemělo, ale uhlídat Dalibora a Honzu Lorence bylo holt nad naše síly. Vůbec soupeř z Ústí hrál to co potřeboval, dělal minimum chyb, zdobila ho dobrá rozehrávka či pohotová střela. Což se u nás říct nedá. Mrzí mě že Káša nedokonal hattrick, moc jsem mu ho přál. Moc se mně líbil výkon druhé lajny Andres P., Andres V., Dolejší! Ale co mě opravdu nejvíc šve je to, že jsme nechávali Tesiho totálně ve štychu, přečíslení či samostatné úniky, to se stávat nesmí.

Musíme se holt připravit na Kalhov a Opatov, tyto zápasy už prohrát nesmíme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!