HC ZBILIDY - HC KALHOV - 6:12

12.03.2009 19:00

Oproti minulému zápasu jsme začali velice dobře, po pár minutách rozvlnil za soupeřovým brankářem síť Petr Čurilla. Brankář hostí byl zcela bez šance, jelikož Čurilla zamířil přímo k tyči. Na náš další úspěch se nečekalo dlouho, přečíslení dva na jednoho využila skvělá dvojice Kašík, Pech. Kašík nahrával přes obránce Pechovi a ten skákavou střelou k tyči překonal brankáře.V té době jsme byli jasně lepší, Kalhov se krapet malinko trápil. Z čehož padla i další branka, Petr Čurilla obral obránce o puk a poradil si i s brankářem. Netrvalo dlouho a branky se dočkal i soupeř 3:1.V té chvíli jsme byli furt na koni, čehož využil Filip Dolejší, který dostal přesnou přihrávku od Vojty Andrese mezi dva beky a svůj samostatný únik dokázal proměnit na jedničku, jak se říká: Vykoupal brankáře! Následně se začali dít věci. Během chvilky Kalhov stáhl náš náskok na rozdíl jediné branky 4:3.Proti byl ale agilní Koudelka, který obral obránce mezi kruhy a zamířil přesně do levé pavučiny soupeřovi branky.V té chvíli na světelné tabuli svítil výsledek 5:3 pro Zbilidy! Ale bohužel nevydržel dlouho, jelikož soupeř zařadil větší rychlost a začali se dít věci...během dvaceti minut vedl Kalhov 5:11.Bohužel pro nás Kalhov dokázal využít skoro každou šanci, což o nás se říct nedá. Až na Romana Hejduka, který střelou z prostoru mezi kruhy zamířil přesně pod horní tyč - 6:11. Na více jsme se už bohužel nezmohli, Kalhov přidal další branku a po konci utkání svítilo na světelné tabuli skóre 6:12 pro Kalhov.

 

Góly HC Zbilidy:

Čurilla Petr (Andres Vojtěch), Pech Lukáš (Kašík Tomáš), Čurilla Petr , Dolejší Filip (Andres Vojtěch), Koudelka Lukáš, Hejduk Roman (Navrkal Tomáš)

 

Sestava HC Zbilidy:

Jaroš – Mopils L., Mopils M. – Neumann, Tůma – Halák – Koudelka, Kašík, Pech – Andres V. ,Čurilla, Dolejší – Housa, Hejduk, Navrkal

 

Očima Lukáš Koudelky:

Je velká škoda, že jsme nedokázali hrát takový hokej jako do půlky zápasu. Do té doby měl s námi Kalhov problémy, ale pak jsme opět klasicky polevili a Kalhov nás potrestal. Byli tam sice šance, ale bohužel jsme je nedokázali využít, či nahrávka nebyla přesná.Myslím si, že tohoto zápasu je velká škoda, bodovat jsme mohli, ale musíme hrát do konce. Pokud to tak praktikovat nebudeme, tak nás v neděli roznese na kopytech i Opatov, což každopádně nechceme. I když se budeme muset obejít bez klíčových hráčů Dolejšího,Čurilly,Dvořáka,Hejduka a Petra Andrese, jehož absence byla hodně znát v tomto utkání. Snad se dá do neděle do kupy. Doufám, že nás v neděli pojedou podpořit i fanoušci, jedná se o poslední zápas v sezóně. Proto prosím Fan club, aby nás nezklamal a píši za celý tým, že když vy nás nezklamete, tak my vás taky ne.