HC ZBILIDY - HC HRBOV - 7 : 0

31.08.2008 16:15

První přípravné utkání máme zdárně za sebou. Místem jeho konání byl stařičký Horácký zimní stadion v Jihlavě, místo kde se psala hokejová historie. A historie zde byla opravdu všudypřítomná a identifikovatelná všemi smysly, což kontrastovalo s naší krásnou novou a voňavou výstrojí, kterou jsme si všichni před naší první sezónou zakoupili.

Samotné utkání mělo celkem  jednoznačný průběh, takže náš brankář se asi nejvíc zapotil, když si nesl tašku s výstrojí do šatny. Milým překvapením byla kompaktnost a jisté zákroky našich obránců, kteří velkou měrou přispěli k čistému kontu našemu brankáři. Hrstka přítomných členů zbilidského fanklubu mohla vidět i věc v takovýchto zápasech nevídanou a sice lehání útočníků do střel (přiznám se, nebyl to obětavý zákrok, jednoduše sem zakopl a spadl jejich útočníkovi před hokejku).

Doufejme, že i naše příští zápasy budou plné krásných hokejových okamžiků :-)

 

Očima trenéra:

Toto utkání splnilo svůj účel a poskytlo nám všechny informace, které jsme od něho očekávali. Na to že to byl první zápas sezony mělo i slušnou úroveň. Výkon našich útoků i obran nám dává velký příslib do budoucnosti. Nicméně existuje stále spousta oblastí, na kterých musíme zapracovat. Proti silnějším týmům by se nám mohla vymstít slabší produktivita a občasné drobné zaváhání v útočné fázi, také v rozehrávce to zatím občas zaskřípe. Nyní musíme zapracovat na odstranění těchto nedostatků, abychom mohli úspěšně vstoupit do sezóny.