HC OPATOV - HC ZBILIDY - 7:2

15.03.2009 12:15

Proti zkušeným hráčům se těžko hraje!!! 

Zápasy s Opatovem jsou pro nás vždy velkým otazníkem, jelikož nikdy nevíme s jakou sestavou na nás vyrukuje. Každý zápas jsme svědky nových posil, v posledním zápasu tomu nebyl jinak, opět jsme viděli 2 nové tváře, ale hokejové zkušenosti velké neměli, což se o ostatních říci nedá.

Zápas začal z obou stran opatrně a vypadlo to tak, jako kdyby oba dva týmy čekaly na chybu soupeře. Do půlky zápasu dominovali oba brankáři. Jako první kapituloval Jaroš, což náš tým úplně nepochopitelně rozhodilo. Netrvalo dlouho a soupeř navýšil své vedení na 0:2. Šance jsme si pořád vytvářeli, ale bohužel góly střílel stále soupeř. Střeleckou smůlu se podařilo protrhnout až Tůmovi, který po nahrávce Housy si objel jednoho obránce a bekhendovou střelou do protipohybu brankáře snižoval na 1:4.

Kdo si v ten okamžik myslel, že tento gól zbilidský tým probudil a nabudil, byl na omylu. Jelikož za nedlouho soupeř odskočil opět na čtyřbrankový rozdíl. V tu chvíli jsme se úplně položili, čehož opět využil soupeř a přidal další branku 1:6. Malinkou naději ještě vykřesal Jindra Pech, kterému na vlastní modré přiťukl puk Koudelka a pro Pecha nebyl problém projet až k brankářovi a zavěsit - 2:6. Bohužel jiskřička naděje zhasla hned po rozehrávce, kdy zasadil další ránu zbilidskému týmu Vácha - 2:7. Do konce zápasu se už skóre neměnilo a soupeř z Opatova si po zásluze odvezl všechny body za vítězství a přeskočil nás v tabulce.

 

Góly HC Zbilidy:

Tůma Tomáš (Housa Petr), Pech Jindřich (Koudelka Lukáš)

 

Sestava HC Zbilidy:

Jaroš – Mopils L., Mopils M. – Neumann, Hrůza – Navrkal, Kašík, Andres V. – Koudelka, Pech J., Pech L. – Housa, Halák, Tůma

 

Očima Lukáše Koudelky:

Tento zápas se mi hodnotí těžce, jelikož Opatov jsme chtěli porazit, zakončit sezónu výhrou a udržet třetí pozici. Bohužel ani jedno nám nevyšlo. Prohráli jsme a díky tomu nás Opatov přeskočil v tabulce a my jsme padli na úplné dno. Rozhodně si myslím že náš tým má na víc! Já vím, že je těžké se prosazovat proti hráčům, kteří mají už něco odehrané nebo hrají nějakou soutěž. Pro nás je to určitě těžké, ale myslím si, že postupem času se vyhrajeme v kvalitní tým a budou s námi mít soupeři problémy. Pokud se nebude měnit parta, tak tomu věřím. Zápas nám určitě ukázal nedostatky, které musíme na příští sezónu vypilovat. Rozehra a hlavně zakončení, to je až trestuhodné, co my jsme schopni za zápas nedat. Zápas byl i přesto kvalitní, bohužel zápasu uškodilo pár nechtěných zákroků vysokou holí či šarvátka mezi mnou a protihráčem z „Opatova”.Chtěl bych se za to omluvit, jelikož my si jdeme jenom tak zahrát, ale bohužel jsem nedokázal překousnout první vzájemný zápas s opatovem, kdy jsem skončil se žebry v nemocnici. Chtěl jsem se pomstít, ale takovej nejsem, tak jsem si to chtěl vyřídit jako chlap s chlapem a taky ukázat, že strach z těchto hráčů, co má opatov na výpomoc nemáme. Závěrem bych chtěl říct, že jsem strašně moc rád, že mi kluci ze Zbilid dali možnost si zahrát hokej, za to jim strašně děkuji a jsem ochoten podepsat na další rok J)))))). Fanouškům bych chtěl poděkovat za podporu, doufám, že se vám alespoň některé naše výkony líbily, i když konec sezóny nás zastihl v krizi, tak si myslím že jsme podávali solidní výkony. Tak chlapci a teď si dáme měsíc dovolenou a pak suchou přípravu a soustředění a někdy tak na začátku srpna vyjedem na led ladit formu a pilovat nedostatky na další sezónu!!!!!!!!!!! Užijte si zaslouženou dovolenou J))))