finále FHL 2014/2015 HC Zbilidy - HC Sršni Kejžlice - 6:2

08.03.2015 15:00

Góly HC Zbilidy: Trávník ml. 4 (Dolejší F., další asistence ?), Hejduk (Dolejší F.), Dolejší F. (bez asistence);


Sestava: B: Tesař, U: Hejduk - Trávník ml. - Dolejší F., Kašík - Andres P. - Koudelka, O: Navrkal - Andres V., Čurilla - Halák, Jurek - Pařízek;

Komentář 2: MISTŘI!!!!!! Tak to byla pánové jízda. Toto finále jsme zvládli na jedničku s hvězdičkou. Před vstupem na ledovou plochu jsme si v kabině řekli, jaké chyby jsme v loňském finále dělali a čeho se tedy musíme vyvarovat. Především šlo o obranu středního pásma, kde jsme ztráceli puky a soupeř nás neustále přečísloval a dával góly. Jak jsme si řekli, tak jsme udělali. A soupeř byl rázem bez větších šancí na úspěch. Naopak byl pod naším neustálým tlakem. Hlavně poslední třetina patřila nám. Zápas to byl, si myslím, velice pohledný i pro fanoušky, kterých se sešel vcelku solidní počet. Chtěl bych poděkovat celému týmu za dobré výkony i docházku po celou sezónu a už se těším na tu příští. 


Komentář 1: A je to tady. Vysněné finále je za dveřmi. Bude mít pro nás speciální náboj, jelikož jde o reprízu loňské sezóny a máme velkou šanci soupeři vrátit porážku a tentokrát si titul odvézt domů.